6 måter å spare penger på livsforsikring

Det er veldig viktig å kjøpe en livsforsikring når du er ung, slik at du kan beskytte dine samt din families fremtid. Politikken gir deg muligheten til å gi inntekter til familien for å dekke sine mest grunnleggende behov når du ikke lenger vil være med dem. Ved å starte tidlig, innser du premium besparelser av dem i god helse og lås i at rate for begrepet av politikken.

6 måter å spare penger på Life Insurance

Du kjøper en livsforsikring for å sikre fremtiden til dine familiemedlemmer og på samme tid, sparer penger. Disse seks tipsene vil hjelpe deg å spare penger når du kjøper en livsforsikring.

Butikk grundig før du kjøper en politikk.

Ulike forsikringsselskaper lade forskjellige premiene på samme typer forsikringer. Ta deg tid til å finne ut den mest egnede forsikring for dine behov, med den rimeligste premium du kan betale. Dermed er det svært viktig på din del at du shoppe rundt nøye før du bestemmer deg for å kjøpe en livsforsikring.

Kjøp forsikring bare hvis du trenger det.

Kjøpe en livsforsikring er viktig, men først må du forstå din økonomiske ansvaret for å sikre fremtiden til dine familiemedlemmer. Finn ut hvor mye penger din familie vil trenge for å opprettholde sin livsstil i tilfelle du forgå. Vurder å ha dekning som vil nedbetale boliglån på hjemme for å avlaste din ektefelle av det byrde.

Gjør din premiebetaling årlig.

Det er bedre å gjøre premiebetaling på din forsikring på årlig basis. De fleste av assurandørene tillate deg å gjøre månedlig, kvartalsvis, halvårlig eller årlig betaling. Det høres kanskje egnet til å betale premie på månedlig basis, men du vil ende opp med å betale et avdrag avgift i tillegg til premie.

Prøv å forbedre helsen din.

Hvis din helse er ikke bra, vil du finne det vanskelig å kjøpe en livsforsikring. Sykdommer som diabetes, hjertesykdom, høyt blodtrykk kan få livsforsikring kostbart. Den sunnere du blir, jo lavere livet ditt forsikringspremie være.

Kjøp livsforsikring som behovet oppstår.

På god fordel å kjøpe en livsforsikring på et tidligst mulig tidspunkt, er at du må betale en lav premie på forsikring. Politikken blir mer kostbart etter hvert som alderen øker. Du vil finne at de fleste av de forsikringer gir deg et valg om å fornye dekningen før begrepet av politikken ender uten å sende til en medisinsk eksamen.

Be for en revurdering i tilfelle din helse blir bedre.

Når du kjøper en livsforsikring, gå til legen din regelmessig og følge hans råd. Som din helse bedres, kan du få sitater på en annen politikk basert på den nye sunnere livsstil.

Bortsett fra dette, er det en god idé å få så mye forsikring som du kan for så lite som du kan. Søk etter en politikk som vil gi deg mer dekning til lave kostnader, som for eksempel term life. Det billigste alternativet er vanligvis ikke noe belastning livsforsikring, hvor agenter ta en liten avgift for vedlikehold av politikken snarere enn en stor kommisjon.

0 comments:

Post a Comment

Relaterede Stillinger